Pagina's

zondag 22 juli 2012

Geef jezelf een stem

Nederland is een geweldig land. Maar het kan altijd beter. Wat kan volgens jou anders? Waar moet wat aan gedaan worden? Op 12 september a.s. gaan we weer naar de stembus. Denk en praat mee want jouw stem mag gehoord worden. Geef jezelf een stem in de Tweede Kamer. Dat kan bij de Partij van de Toekomst.


WAAROM VOOR DE PARTIJ VAN DE TOEKOMST KIEZEN?
Partij van de Toekomst is een politieke beweging en richt zich op democratische vernieuwing en praktische oplossingen. De enige stem vanuit de samenleving in de Tweede Kamer die het anders doet.

NIEUWE DEMOCRATIE
Partij van de Toekomst biedt directe democratie d.m.v. referenda en meer inspraak. We maken optimaal gebruik van internet. Iedereen kan meedenken over oplossingen. Die worden vervolgens in een referendum voorgelegd aan de kiezers. Als 70 procent vóór is, dan brengt de PvdT dat voorstel in de Tweede Kamer in.

MEER KEUZEVRIJHEID
Partij van de Toekomst maakt zich sterk voor meer vrijheid van keuze. Dus minder betutteling en minder regeltjes. Meer keuzevrijheid in onderwijs, bouw, werk en zorg.

MEER INFORMATIE & OPENHEID
Voor het oplossen van problemen en het maken van de juiste keuzes, is het noodzakelijk dat we goed geïnformeerd zijn. PvdT maakt zich sterk voor onafhankelijke en evenwichtige informatie zodat goede keuzes gemaakt kunnen worden.

Onderstaande programmapunten zijn door onze leden ingebracht. Kijk op de site voor ons uitgebreide programma.

ZORG EN GEZONDHEID
Nieuw betaalbaar zorgstelsel. De menselijke maat terug in de zorg brengen. Gebaseerd op gezond blijven. Eerlijke voorlichting over voeding, geneesmiddelen en alternatieven. Vrijheid van behandelmethode. Terugdraaien marktwerking. Meer Hart in de zorg.

VERNIEUWING SOCIAAL STELSEL
Ons huidige sociale stelsel dient met hoge prioriteit vernieuwd te worden. We maken ons sterk voor de invoering van een basisinkomen voor iedereen. Het is een oplossing met veel voordelen.

ECONOMIE
Volledige openheid en transparantie van de overheid, banken en pensioenfondsen. Afschaffen van bonussen in de financiële sector. Salarissen boven Balkenende-norm zwaar belasten.

EUROPA
Europa OK maar anders. Minder centrale macht voor Europa. Meer zeggenschap voor Nederland. Euro niet als enige betaalmiddel. Direct invoeren van alternatieve valuta als natuurlijke ruilmiddelen.

IMMIGRATIE
Een humaan immigratiebeleid met duidelijke regels en een korte doorlooptijd. Voorkomen van misbruik. De opvang van vluchtelingen zo dicht mogelijk bij het thuisland.

NIEUWE DUURZAAMHEID
Direct stoppen met de roofbouw van de aarde en het ontwikkelen van een visie op kwaliteit en lange termijn. Aandacht voor alternatieve energie, innovatie en vergroening van de samenleving.
 
ONDERWIJS
Meer ruimte voor eigen keuze vrijheid van ouders voor andere vormen van onderwijs door kind afhankelijke budgettering. Kind meer vrijheid geven in wat het kind wil leren om creativiteit te ontplooien.

NIEUWE TOEKOMST
Samen ontwikkelen we een visie op de toekomst. Hoe willen we over 5, 10 en 50 jaar leven?

POSITIEF
Vanaf morgen minimaal 50% goed nieuws in de media en de kranten!

Wil je ons steunen meldt je dan gratis aan bij de PvdT en doe met ons mee. Wil je reageren dat kan. Geef je mening en laat je stem horen. Wat wil jij anders?

Geen opmerkingen: